En blogg om solglasögon

Den tidlösa modellen Clubmaster - en riktig storsäljare

Den tidlösa modellen Clubmaster har med tiden blivit till en av de allra mest populära solglasögon-modellerna. Bågen används av Hollywood eliten så som exempelvis Beyoncé, Robert Pattinson, Selena Gomez, Katy Perry, Bruno Mars, Jessica Alba, David Beckham och Justin Bieber.

Modellen blev mycket populär när den kom under 1950-talet. Den användes av både intellektuella och på kultureliten och på Malcolm X.

Designen är nära förknippas med 60-talets medborgarrättskamp och den anda som då kom att förändra världen. I början var det inte solglasögonen  som var mest populära utan vanliga glasögon. Det dröjde dock inte länge innan modellen kom som solglasögon och blev en riktig klassiks storsäljare. Vi har ett flertal olika Clubmaster modeller du kan välja mellan och de är alla unisex. Köp ett par och känn dig som en äkta stjärna!

Puerto Vallarta
129 kr - passar mycket bra på både tjej och kille på beachen eller i city.

Här hittar du fler Clubmaster modeller

 

Hos Kick Accessories är vi dedikerade till CSR och hållbarhet

BSCI - The Business Social Compliance Initiative är en europeiskt organisation som arbetar för att förbättra arbetsvillkoren i leverantörsledet. Genom deras uppförandekod säkerställer vi att våra leverantörer erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö för sina anställda. BSCI innebär en garanti för etiska arbetsförhållanden. Genom kontinuerliga fabrikskontroller ser vi till att fabriken följer uppförandekoden. Koncentrationen ligger främst på arbetsförhållanden men det finns även en miljöaspekt som innehåller regler för vatten, luft och kemikalier. Mer information om BSCI hittar du på www.amfori.org

Alla våra solglasögon är dessutom CE märkta och har 100 % UV skydd.